Boeren Erf Tulband

Deze tulband is geweldig om met Pasen op tafel te zetten. Met de speciale kant-en-klaar dip tover je binnen één uur een feestelijke cake op tafel. En waarom alleen met Pasen? Deze cake smaakt altijd wel!

Benodigdheden:
– 600gr. VoorJeTaart.nl Mix voor Boerenerf Roombotercake
– 215ml. Koud water
– 100gr. Bananendip

Klaarzetten:
Bakspray, Bakvorm: Tulband, Weegschaal, Mixer met garde (of vlinder) en mengkom, Spatel, Taartrooster, Lepel

Werkbeschrijving:
Verwarm de oven voor op 150°C. Vet ondertussen de tulband in met bakspray en plaats deze omgekeerd op het aanrecht. Zo kan het overtollige vet weglopen.

Doe eerst het water in de mengkom, voeg vervolgens de mix voor Boerenerf Roombotercake toe. Mix het geheel 7 minuten in de 2e versnelling.
Doe het beslag in de tulband en bak hem in ca. 50 gaar, in het midden van de oven. De cake is gaar als je er een mes in kan steken en deze schoon er weer uit komt.

Stort de cake op een taartrooster en laat deze ten minste een half uur afkoelen.
Smelt de banenendip in de verpakking (zonder deksel) langzaam in de magnetron tot ongeveer 36°C. Roer eventuele stukjes glad. Verdeel de bananendip met de achterkant van een lepel gelijkmatig over de bovenkant van de tulband.

De tulband blijft goed verpakt, bijvoorbeeld in een schone pedaalemmer zak (in een keukenkastje), zeker een week lekker.

>